Sider

onsdag 16. september 2015

Oppfølgingsartikkel til eventyret

Lover trygg bro

Av Darin Hagi                     16.09.215      10:35

Tidligere denne uken ble tre geiter overfalt av et troll på vei over Mysenelva. Onsdag morgen hadde politiet en pressekonferanse angående saken.

Mysen: Politimester Lars Karlsson kom fram til åstedet kun ti minutter etter hendelsen hadde utspilt seg.

- Politiet ankom etter svært kort tid. Vi har hatt uttrykkelser angående troll tidligere, men aldri her ved Mysenelva. Vi ønsker å gjøre turstien langs elva så trygg som mulig, og vi vil ikke at noen andre skal måtte oppleve dette.

Vitner tilkalte politiet. Da de kom, sto tre geiter på brua og et dødt troll lå i vannet. Liket ble fraktet vekk like etter.

- Det var ingen grunn til nærmere undersøkelse av trollet. Pårørende, Den største Bukkene Bruse forklarte selv hva som hadde hendt.

Av de tre Bukkene Bruse, var det den største bukken som drepte trollet i selvforsvar. Politiet vil ikke gå nærmere inn på dette, og mener at bukken skal gå fri.
Tross denne livsfarlige hendelsen mener politiet det ikke er noen grunn til å unngå turstien.

- Turstien er trygg, men vi forstår at folk er bekymret. For å hindre at dette skal skje igjen skal vi derfor ha trollvakter tilgjengelig ved broene fra kl. 12:00 til 21:00 hver dag. Slik vil vi holde trollene unna og holde stien trygg.

Broen over Mysenelva skal åpnes i ettermiddag. Trollvaktene skal først settes inn på mandag. Forhåpentligvis blir det siste troll å se i Mysen framover.  

      

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar