Sider

onsdag 23. september 2015

Diptych


Diptych prosjekt - sammensetning av to bilder. Jeg ville at bildet mitt skulle være mørkt, men allikevel søtt. Derfor prøvde jeg å skape kontraster ved å bruke blomster til den mørke stemningen. Bildet er inspirert av Malala og diverse kampanjer for kvinner i østens rettigheter, og generelt like rettigheter for alle kvinner i hele verden. Grunnen til at jenta holder seg for øynene er fordi mange, spesielt jenter lever i frykt og uten beskyttelse. Blomsten er også med på å fremstille noe feminint. Blomsterknoppen nederst til venstre symboliserer vekst.  

For bedre kvalitet på bilde, se linken til instagram: 

onsdag 16. september 2015

Photoshop



Oppfølgingsartikkel til eventyret

Lover trygg bro

Av Darin Hagi                     16.09.215      10:35

Tidligere denne uken ble tre geiter overfalt av et troll på vei over Mysenelva. Onsdag morgen hadde politiet en pressekonferanse angående saken.

Mysen: Politimester Lars Karlsson kom fram til åstedet kun ti minutter etter hendelsen hadde utspilt seg.

- Politiet ankom etter svært kort tid. Vi har hatt uttrykkelser angående troll tidligere, men aldri her ved Mysenelva. Vi ønsker å gjøre turstien langs elva så trygg som mulig, og vi vil ikke at noen andre skal måtte oppleve dette.

Vitner tilkalte politiet. Da de kom, sto tre geiter på brua og et dødt troll lå i vannet. Liket ble fraktet vekk like etter.

- Det var ingen grunn til nærmere undersøkelse av trollet. Pårørende, Den største Bukkene Bruse forklarte selv hva som hadde hendt.

Av de tre Bukkene Bruse, var det den største bukken som drepte trollet i selvforsvar. Politiet vil ikke gå nærmere inn på dette, og mener at bukken skal gå fri.
Tross denne livsfarlige hendelsen mener politiet det ikke er noen grunn til å unngå turstien.

- Turstien er trygg, men vi forstår at folk er bekymret. For å hindre at dette skal skje igjen skal vi derfor ha trollvakter tilgjengelig ved broene fra kl. 12:00 til 21:00 hver dag. Slik vil vi holde trollene unna og holde stien trygg.

Broen over Mysenelva skal åpnes i ettermiddag. Trollvaktene skal først settes inn på mandag. Forhåpentligvis blir det siste troll å se i Mysen framover.  

      

tirsdag 15. september 2015

Nyhetsartikkel av et eventyr

LIVSFARLIG BRO

Av Darin Hagi       09.09.15    09:57

Skummel stemning: På denne broen ved Mysenelva ble tre geiter overfalt. Politiet har midlertidig stengt av området.

Tre bukker skulle krysse broen over Mysenelva for å beite på den andre siden. Hadde de visst hva som gjemte seg under brua, hadde de gått en annen vei.

Mysen: Tirsdag kveld skulle de tre Bukkene Bruse krysse broen over Mysenelva. De tre brødrene skulle til seters for å fetes opp. Men de fikk seg litt av et sjokk da de så trollet som holdt til under brua.

Overfalt av monster
Det var den minste Bukkene Bruse som krysset broen først.

- Plutselig var jeg nesten overfalt av et stort monster! Trollet truet med å spise meg, så jeg sa til trollet at det heller burde spise storebroren min, den mellomste Bukkene Bruse. Slik lot det meg gå.
Da den mellomste bukken gikk over broen, var han heller ikke forberedt på det som møtte han. Den mellomste sa også til trollet at det heller burde smake på deres storebror, den største bukken.

Store horn ble redningen
Den største Bukkene Bruse brukte sine store horn til å stange i hjel trollet. Liket ble hentet av politiet onsdag morgen.

- Jeg er veldig glad for at det gikk så bra som det gjorde, og jeg er glad jeg kunne beskytte familien, smiler den største bukken.

Selv om de tre bukkene sitter igjen med en opplevelse de sent vil glemme, er de glade de er i live og kan beite på den andre siden av elva.